Ρεσεψιονίστ κοπέλα με προϋπηρεσία τουλάχιστον ενός έτους και καλή γνώση αγγλικών ζητείται για απασχόληση σε ξενοδοχείο στην Κεφαλονιά για την καλοκαιρινή σεζόν 2018.

...

περισσότερα...

Τυλιχτής με προϋπηρεσία ζητείται για απασχόληση σε fast food restaurant στην Καλλιθέα, Χαλκιδική για την καλοκαιρινή σεζόν 2018.

...

περισσότερα...

Σερβιτόρα νεαρή, εμφανίσιμη, ζητείται για απασχόληση σε αρτοζαχαροπλαστείο στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής για την καλοκαιρινή σεζόν 2018.

...

περισσότερα...

Άτομο να αναλάβει το στήσιμο του πρωινού μπουφέ ζητείται από 5* ξενοδοχείο στην Κεφαλονιά για την καλοκαιρινή σεζόν 2018.

...

περισσότερα...

Βοηθός μάγειρα, απόφοιτος σχολής μαγειρικής τέχνης, με σχετική προϋπηρεσία, ζητείται για εργασία σε εστιατόριο στην Αστυπάλαια για την καλοκαιρινή σεζόν 2018.

...

περισσότερα...

Κοπέλα με εμπειρία σε παραγωγή καφέ και ποτών καθώς επίσης και με καλή γνώση αγγλικών ζητείται από ξενοδοχείο στη Σκιάθο για την καλοκαιρινή σεζόν 2018.

...

περισσότερα...

Καθαρίστρια με προϋπηρεσία ζητείται για τη φροντίδα 9 ενοικιαζόμενων δωματίων στην Αμμουλιανή Χαλκιδικής. Περίοδος απασχόλησης από 15 Ιουνίου έως Σεπτέμβριο. Πρωινή ημιαπασχόληση, 6 μέρες την εβδομάδα (με ένα ρεπό). Οι ενδιαφερόμενες να επικοινωνή...

περισσότερα...