Νεαρός σπουδαστής ή απόφοιτος σχολής μαγειρικής τέχνης ζητείται για πρακτική άσκηση σε ιταλικό εστιατόριο στα Κουφονήσια κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν 2018.

...

περισσότερα...

Βοηθός κουζίνας γυναίκα ζητείται να αναλάβει καθήκοντα προετοιμασίας και καθαριότητας σε εστιατόριο στη Σέριφο για την καλοκαιρινή περίοδο 2018.

...

περισσότερα...

Σερβιτόρος, με σχετική εμπειρία και λίγες γνώσεις γερμανικών, ζητείται για απασχόληση σε ελληνικό εστιατόριο στην περιοχή του Χοφ, Γερμανία.

...

περισσότερα...

Μάγειρας Α', κατά προτίμηση απόφοιτος σχολής μαγειρικής τέχνης, με προϋπηρεσία, ζητείται από εστιατόριο στην Αστυπάλαια για την καλοκαιρινή σεζόν 2018.

...

περισσότερα...

Υπάλληλος γενικών καθηκόντων - καθαριότητα παραλίας και πισίνας - ζητείται για εργασία κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν 2018 σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Κω.

...

περισσότερα...

Σερβιτόροι/ες και βοηθοί σερβιτόρου ζητούνται για απασχόληση κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Κω.

...

περισσότερα...

Βοηθός κουζίνας για σαλάτες και προετοιμασία ζητείται για εργασία κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν 2018 σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Κω.

...

περισσότερα...

Β' μάγειρας έως 40 ετών, απαραίτητα με προϋπηρεσία, ζητείται για απασχόληση σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Κω για την καλοκαιρινή σεζόν 2018.

...

περισσότερα...

Κοπέλα για προετοιμασία πρωινών και σερβίρισμα ζητείται από ξενοδοχείο στη χώρα της Μυκόνου για απασχόληση κατά την καλοκαιρινή σεζόν 2018.

...

περισσότερα...