Βοηθός σερβιτόρου έως 25 ετών ζητείται για απασχόληση σε ταβέρνα στη Χαλκιδική (πρώτο πόδι) για την καλοκαιρινή σεζόν 2018.

...

περισσότερα...

Βοηθοί κουζίνας για σαλάτες και λάντζα ζητούνται για εργασία σε ταβέρνα στην Χαλκιδική (πρώτο πόδι) για την καλοκαιρινή σεζόν 2018.

...

περισσότερα...

Άτομο για λάντζα, γυναίκα ή άνδρας, χωρίς απαραίτητη προϋπηρεσία, ζητείται για απασχόληση σε εστιατόριο στη Σκόπελο για την καλοκαιρινή σεζόν 2018.

...

περισσότερα...

Μάγειρας ή μαγείρισσα, με εμπειρία στην ελληνική κουζίνα, ζητείται για εργασία σε ταβέρνα στην Λευκάδα για την καλοκαιρινή σεζόν 2018.

...

περισσότερα...

Πιτσαδόρος έμπειρος ζητείται για απογευματινή εργασία σε εστιατόριο - πιτσαρία στην Κέρκυρα για την καλοκαιρινή σεζόν 2018.

...

περισσότερα...

Υπάλληλος γενικών καθηκόντων άνδρας ζητείται για εργασία σε camping στον νομό Πιερίας για την καλοκαιρινή σεζόν 2018. Στα καθήκοντα εργασίας περιλαμβάνεται η καθαριότητα εξωτερικών χώρων (κήπου-παραλίας).

...

περισσότερα...

Μάγειρας, με εμπειρία στην ελληνική κουζίνα, ζητείται για απασχόληση σε εστιατόριο στην Εύβοια για την καλοκαιρινή σεζόν 2018. Προοπτική μόνιμης συνεργασίας.

...

περισσότερα...