Βοηθός μάγειρα, απόφοιτος σχολής μαγειρικής τέχνης, με σχετική προϋπηρεσία, ζητείται για εργασία σε εστιατόριο στην Αστυπάλαια για την καλοκαιρινή σεζόν 2018.

...

περισσότερα...

Σερβιτόροι και βοηθοί σερβιτόρου με προϋπηρεσία ζητούνται για απασχόληση σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Κω για την καλοκαιρινή σεζόν 2018.

...

περισσότερα...

Η Atlantica Hotels & Resorts, μια από τις πιο γρήγορα ανελισσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα και την Κύπρο, αναζητά σερβιτόρους για το ξενοδοχείο της εταιρείας στην Κω Atlantica Marmari Beach για την σαιζόν 2018.

Αποστολή βιογραφικών στη ...

περισσότερα...

Η Atlantica Hotels & Resorts, μια από τις πιο γρήγορα ανελισσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα και την Κύπρο, αναζητά ρεσεψιονίστ για το ξενοδοχείο της εταιρείας στην Κω AtlanticaMarmariBeachγια την σαιζόν 2018.

Αποστολή βιογραφικών στη διε...

περισσότερα...

Η Atlantica Hotels & Resorts, μια από τις πιο γρήγορα ανελισσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα και την Κύπρο, αναζητά Μάγειρα Α' για το ξενοδοχείο της εταιρείας στην Κω Magic Life Marmari Palace by Atlantica για την σαιζόν 2018.

Αποστολή βι...

περισσότερα...

Η Atlantica Hotels & Resorts, μια από τις πιο γρήγορα ανελισσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα και την Κύπρο, αναζητά μάγειρα Β' για το ξενοδοχείο της εταιρείας στην Κω Atlantica Marmari Beach για την σαιζόν 2018. Αποστολή βιογραφικώ...

περισσότερα...

Η Atlantica Hotels & Resorts, μία από τις πιο γρήγορα ανελισσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα και την Κύπρο, αναζητά καμαριέρες/καθαρίστριες για το ξενοδοχείο της εταιρείας στην Κω Magic Life Marmari Palace by Atlantica για τη σαιζόν 2018. Αποστολ...

περισσότερα...