ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

  • Τομείς Εργάτες/Τεχνίτες
  • Δημοσιεύσεις εργασίας 0
  • Προβολή 4945
  • email Info@dasikaproionta.gr
  • website Http://dasikaproionta.gr/

Περιγραφή εταιρείας

Η επιχείρηση Κολίτσας Δημήτριος δραστηριοποιείται στο χώρο των Δασικών Προϊόντων (χονδρικό – λιανικό εμπόριο) (Καυσόξυλα, κάρβουνα, δαδί κλπ woodpellets, briquettes) από το 1979. Η έδρα της επιχείρησης είναι τα Τρίκαλα. Οι υλοτομίες είναι εξ’ ολοκλήρου από τα Δάση της Ελλάδας.

Η εκμετάλλευση των δασικών εκτάσεων γίνεται σύμφωνα με τα πρότυπα και τις κείμενες διατάξεις της Δασικής Υπηρεσίας.

Επίσης η επεξεργασία των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά από εξειδικευμένους υλοτόμους υπεργολάβους  και μετατοπιστές από την αρχή μέχρι το τέλος, αυτής, χωρίς να προκαλούν καταστροφές στο δάσος.
Με τον τρόπο αυτό η επιχείρηση έχει το καλύτερο δυνατό έλεγχο σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, μέχρι και την διάθεση των προϊόντων.

Η τριακοπενταετή παρουσία στην ελληνική αγορά αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που έχει οικοδομηθεί μεταξύ επιχείρησης Κολίτσας Δημήτριος και καταναλωτικού κοινού.

Πρωταρχικό μέλημα της επιχείρησης είναι η διατήρηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του τελικού προϊόντος σε άριστο επίπεδο.

Για τον σκοπό αυτό στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης υπάρχουν στεγασμένοι χώροι για την αποθήκευση των προϊόντων.

Στόχος της επιχείρηση Δημήτριος Κολίτσας είναι να συνεχίσει και στο μέλλον, να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, ανταποδίδοντας  την τριακοπενταετή εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού.