ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

  • Τομείς Εστιατόρια , Υπηρεσίες Εστίασης
  • Δημοσιεύσεις εργασίας 0
  • Προβολή 118
  • email Info@anapodoplatani.gr
  • website Www.anapodoplatani.gr/?page=home&lang=el

Περιγραφή εταιρείας

Η αγάπη μου για το φαγητό και το κρασί αλλά και το πάθος μου για τη δημιουργική κουζίνα, το σερβίρισμα και την παρουσίαση των πιάτων, γλυκών και αλμυρών με οδήγησε, σχεδόν από ένστικτο, σε μια άγνωστη για τους πολλούς πλατεία στο Πήλιο, την πλατεία της Αγίας Κυριακής. Μια από τις τέσσερις της Τσαγκαράδας, την πιο όμορφη και συνάμα την πιο ειδυλλιακή.

Εκεί, αποφάσισα να στήσω και να “ανοίξω” την φαντασία μου.

Το εσωτερικό του υπέροχου κτιρίου, ενός παλιού καφενείου που διατηρεί την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του μορφή,  έχει διαμορφωθεί σε ένα ζεστό και φιλόξενο σπίτι με vintage πολυέλαιους, τα χαλιά της γιαγιάς, παλιούς καναπέδες, χειροποίητα ξύλινα τραπέζια με μάρμαρο, πορσελάνινα σερβίτσια και τα μαχαιροπήρουνα της μαμάς.
Με την κουζίνα ανοικτή και τις ετοιμασίες να γίνονται εκεί μπροστά, με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και τη γευστική και αισθητική αρτιότητα των πιάτων.
Ξεχωριστά σνακ, ιδιαίτερα πιάτα, βραδιές μπάρμπεκιου, γεύσεις Μεσογείου και Ανατολής, καυτερές σάλτσες, ζαρζαβατικά του μπαχτσέ, φρεσκοψημένα ψωμιά, τυριά, λαχταριστά γλυκά, σπιτικά κρουασάν, τάρτες, γλυκόξινες μαρμελάδες, λαχταριστές πίτσες και πλήθος άλλων πολύχρωμων και διαφορετικών πιάτων.

Μια καινούργια γευστική πρόταση προσφέρεται κάθε μέρα.

Σπιτικά αναψυκτικά, λικέρ, επώνυμα ελληνικά κρασιά, αποστάγματα, παγωτά και ότι άλλο βάζει ο νους! Όλα φτιαγμένα εδώ, με αγάπη και μεράκι!
Με μουσικές και ποιητικές βραδιές, εκθέσεις καλλιτεχνών, εβδομάδες μαγειρικής τέχνης και με διάθεση πάντοτε ανοιχτή σε οποιαδήποτε ενδιαφέρουσα και πρωτοποριακή ιδέα προκύψει.