ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

  • Τομείς Διοίκηση Ξενοδοχείων , Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων
  • Δημοσιεύσεις εργασίας 0
  • Προβολή 151
  • email Info@kalimerasantorini.com
  • website Www.kalimerasantorini.com/gr/

Περιγραφή εταιρείας

Το Kalimera είναι ένα παραδοσιακού τύπου ξενοδοχείο, στο Ακρωτήρι της Σαντορίνης. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που προσφέρει μια ζεστή και άνετη διαμονή σε όλους τους φιλοξενούμενους. Η προσθήκη νέων εγκαταστάσεων μετέτρεψαν το Kalimera σε μια σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα που ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Το Ξενοδοχείο είναι χτισμένο πολύ κοντά στον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου, ενώ προσφέρει απεριόριστη θέα προς την διάσημη Καλντέρα και τη θάλασσα. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να θαυμάσουν απο κοντά τα αρχαία ευρήματα και να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας τη φύση και την υπέροχη θέα που απλώνεται μπροστά τους.

Το ξενοδοχείο μας και το μέρος γενικότερα είναι ιδανικά για ησυχία και χαλάρωση καθώς επίσης και για φυσιολάτρες και περιπατητές. Αρχαιολόγοι και Γεωλόγοι απʼόλον τον κόσμο μας επισκέπτονται συνεχώς.

Το Ξενοδοχείο Kalimera διαθέτει 22 δωμάτια, Σουίτες και μεζονέτες που προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις σε όσους τα επιλέξουν. Το παραδοσιακό κυκλαδίτικο στυλ κυριαρχεί στη διακόσμηση όλων των χώρων, ενώ έχει δοθεί προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια.
Η διεύθυνση του ξενοδοχείου βρίσκεται πάντα εκεί, για να προσφέρει προσωπικά τις υπηρεσίες της με ένα ζεστό χαμόγελο.

Το Ξενοδοχείο Kalimera λειτουργεί από τον Απρίλιο ως τον Οκτώβριο.